με παρακολουθούν.....

Ms imagine cup 2009

MIC2009

!....Ζητώ που καήκαμε....!

Λοιπόν παλικάρια να και κάτι σοβαρό σε αυτο το BLOG!!!!!! Εν έτη 2007 η Ελλάδα καίγετε και αν θέλουμε να το δούμε χωρίς καθόλου καχυποψία μπορούμε να πούμε οτι είναι απόλυτα λογικο οταν εξαιτίας της ανθρώπινης παρέμβασης η φύση τρλένετε και τα θερμόμετρα δείχνουν 40 και 45 βαθμούς ΛΟΓΙΚΟ είναι να έχουμε και πυρκαγιές..... Ομως ακόμα και αν ισχύει αυτή η περίπτωση στην χώρα μας υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σκέψεως αφου παρατηρώ τις τελευταίες μέρες να διαδραματίζοντε απόλυτα ΠΑΡΑΛΟΓΑ πράγματα οπως δημάρχους να τα βάζουν με την πυροσβεστική ,πολιτικούς να τσακόνοντε πάνω απο τάφους και το αποκορύφωμα είναι οτι κανένας δεν φροντίζει για την ακριβή διερεύνηση των προβλημάτων που δημιούργησαν την ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ... Δηλαδή τι αξία έχει να λέμε οτι δεν είναι αρκετά εκπαιδευμένοι οι δασοπυροσβέστες ή οτι χρειαζονταν παραπάνω αεροπλάνα όταν δεν εχουμε ασχοληθεί απο που ξεκίνησε η πυρκαγιά??? Το πυροσβεστικό σώμα καταφθάνει στο φλεγόμενο δάσος όταν ήδη μιλαμε για πυρκαγιά και οχι για φωτιά 10 μέτρων τέτοιες σβήνοντε καθημερινά και κανείς δεν μαθαίνει οτι άναψαν ΑΡΑ οι πυροσβέστες είναι ετσι κι' αλλιως αντιμέτωποι με την φωτιά που κακά τα ψέματα είναι ύπουλος εχθρός!!!! Απο εκεί και πέρα η αλήθεια είναι μια ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΑ και οχι λάθος οπως έχουν βαλθεί να μας πείσουν τις τελευταίες μέρες αλλα αν δεν βοηθαει ο καιρός και η γεωγραφία του εδάφους τα πράγματα ειναι πολύ δύσκολα.... Το ΛΟΓΙΚΟ σε τέτοιες καταστάσεις θα ήταν να αφήνουμε την πυροσβεστική να κάνει την δουλειά της και να φροντίζουμε να βρούμε την αιτία του κακού για να καταφέρουμε να την περιορίσουμε ώστε να μην ξαναχρειαστεί να έρθουν πυροσβέστες αντιμέτωποι με τις ορέξεις της πυρκαγιάς.... Βρείτε τους εμπρηστές αν υπαρχουν, μαζέψτε τους ασυνύδειτους που μετά το καμπινκ στο δάσος πετάνε 3,4 γυάλινα μπουκάλια, φροντίστε να βελτιώσουμε την κατάσταση του περιβάλλοντος και μετά ασχολούμαστε με το αν αρκεί η οχι το πυροσβεστικό σώμα ΔΕΝ είναι λύση να αφήνουμε σε έναν ασθενή να αυξάνοντε οι κρίσεις του συνέχεια και απλά να αυξανουμε τα φάρμακα που σταματάνε την κρίση ΣΩΣΤΟ είναι να προλαβαίνουμε πριν γίνει η κρίση.....!!!


ΥΓ: ΕΔΩ και 33 χρόνια οι γείτονες μας κρατάνε παράνομα την μισή Κύπρο μας χωρίς κανένα απο τα κράτη να τους εναντιώνετε ουσιαστικά αποθεώνοντας έτσι την επικράτηση του παραλόγου σε αυτόν τον πλανήτη.... Για τον υποφαινόμενο αυτοι οι συγκέκριμένοι γείτονες βαση ΛΟΓΙΚΗΣ και μόνο είναι εχθρόι μας και πρέπει να φυλαγόμαστε......!!!

2 σχόλια:

Tom Tom είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Tom Tom είπε...

Συμφωνώ, οι πυροσβέστες κάνουν καλή δουλειά.Η αμέλεια και η ανευθυνότητα μας για το σπίτι μας τη γη είναι οι πραγματικές αιτίες του προβλήματος.

ΥΓ.Και δυστυχώς δεν είναι μόνο το φυσικό περιβάλλον που πληρώνει τη νύφη,αλλά όλες πλέον οι πτυχές της ζωής μας...