με παρακολουθούν.....

Ms imagine cup 2009

MIC2009

Το ψήσιμο του βατράχου.


View SlideShare presentation or Upload your own.

Δεν χρειάζονται πολλά πολλά σχόλια και επεξηγήσεις για τους λόγους που δημοσιεύω αυτήν την παρουσίαση... Απλά θα ήθελα να προβληματιστούμε όλοι μας οσον αφορά την ύπνωση που μας πλασάρετε καθημερινά και μας οδηγεί αργά αλλά σταθερά σε μια κατάσταση απόλυτα διαβρωμένων αξιών (για να μην πω χωρίς αξίες) όπου οι ομοφυλόφιλοι είναι φυσιολογικοί και τα one night stand αντί να ονομάζοντε πορνεία βαφτίστηκαν ικανοποίηση των ορμών. Και αν εσείς πιστεύετε οτι οι διαβρωμένες ή ανύπαρκτες αξίες μπορούν να βοηθήσουν μια κοινωνία να εξελιχθεί εγώ θεωρώ οτι απλά θα μας καταστρέψουν χωρίς να το καταλάβουμε όπως ακριβώς και το Βατραχάκι ψήθηκε στο νερό...!

Note: ειδικά σε αυτό το άρθρο σας παρακαλώ να μου αφήσετε τα σχόλια σας... Με ενδιαφέρει πραγματικά να ακούσω απόψεις επι του θέματος!!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτό το σχόλιο απαντά πολλά άλλα που γράφετε εδώ για τις σημαίες και την ιστορία. πολλές αξίες εξασθενίζουν σταδιακά, μέχρι που στο τέλος θεωρείσαι βλάκας όταν εκφράζεις απόψεις διαχρονικές οι οποίες ονομάζονται συντηριτικές ή οπισθοδρομικές